Black Ops 2

Everything about the Wii and its games...

Re: Call of Duty Black Ops 2 Wii U

Postby THEWORD777 » 20 Nov 2012 08:27

Alot of people have claimed that wii u is the best version,one youtuber claimed it runs at 60fps? and with the options makes this the definative version.

I'm sure ive read somewhere Battlefield 4 is coming next year to Wii u.
User avatar
THEWORD777
Flicky
Flicky
 
Posts: 69
Joined: 06 Oct 2012 14:02
NN ID: iHarryGaming

Re: Black Ops 2

Postby wiiarebrothers » 20 Nov 2012 10:02

The Wii U version BLOPS2 is not the best version. It has some framedrops (like X360 & PS3 versions) but it has also some lower resolution shadows.
User avatar
wiiarebrothers
Waddle Dee
Waddle Dee
 
Posts: 98
Joined: 30 Dec 2008 14:57
NN ID: wiiarebrothers
3DS: 3866-7995-7423
Wii: 2865-2186-3272-4357

Re: Black Ops 2

Postby THEWORD777 » 20 Nov 2012 11:38

wiiarebrothers wrote:The Wii U version BLOPS2 is not the best version. It has some framedrops (like X360 & PS3 versions) but it has also some lower resolution shadows.

Em,2 consoles that cant compete with current gen=( or is it sloppy programming?
User avatar
THEWORD777
Flicky
Flicky
 
Posts: 69
Joined: 06 Oct 2012 14:02
NN ID: iHarryGaming

Re: Black Ops 2

Postby Reynard » 20 Nov 2012 12:03

wiiarebrothers wrote:The Wii U version BLOPS2 is not the best version. It has some framedrops (like X360 & PS3 versions) but it has also some lower resolution shadows.


Pointer controls > stencil shadows, Wii U version is the best version to play.
User avatar
Reynard
Piranha Plant
Piranha Plant
 
Posts: 232
Joined: 31 Dec 2009 03:37
Location: South Australia
NN ID: Reynard_Fox
3DS: 2277-6695-2597
XBL: Reynard-Foxx

Re: Black Ops 2

Postby TheLastBlade » 20 Nov 2012 12:18

10 times the crap? Not shocked.
It's my stage now!
User avatar
TheLastBlade
Toad
Toad
 
Posts: 846
Joined: 21 Jul 2011 02:56

Re: Black Ops 2

Postby beaus27 » 20 Nov 2012 13:09

IMHO, the Wii U screen looks better.
But for me, controls options are more important. Wii mote and nunchuck FTW!
My Top 10 1.LoZ:LttP,2.SimCity(SNES),3.SMB3,4.FF4,5.SH,6.HL2,7.Portal,8.RE4,9.SMG,10.YI
User avatar
beaus27
Waddle Dee
Waddle Dee
 
Posts: 79
Joined: 06 Nov 2009 22:19

Re: Black Ops 2

Postby sundin13 » 20 Nov 2012 13:23

Im not sure what the issue is in that specific pic but from youtube, in that same area, the lighting looks pretty good to me. im pretty sure this was either texture pop in or a glitch because here is what it normally looks like (albeit from a youtube video)

http://oi48.tinypic.com/2qwpti1.jpg

Here is the video: http://www.youtube.com/watch?v=ZoE2uoFF26w
Image
User avatar
sundin13
Octorok
Octorok
 
Posts: 152
Joined: 14 Feb 2011 09:45

Re: Black Ops 2

Postby wiiarebrothers » 20 Nov 2012 14:10

Yep, it could be a glitch. Basically, WiiU and 360 are not using the same shadow resolution for the same distance. I'm not making any assumption (sorry for the misunderstanding, no need to be defensive, we're not on NeoGaf :P).

It could just be some problem with the LoD/Mipmaping on the WiiU version. Probably not a problem with the hardware (not for the shadows anyway). It's just that currently, it's not the best looking version. Also, yes I agree that pointer controls > dual sticks.
User avatar
wiiarebrothers
Waddle Dee
Waddle Dee
 
Posts: 98
Joined: 30 Dec 2008 14:57
NN ID: wiiarebrothers
3DS: 3866-7995-7423
Wii: 2865-2186-3272-4357

Re: Black Ops 2

Postby xSHINIx » 21 Nov 2012 02:40

im going to pick it up 8) but i didnt liked black ops 1 on the xbox i just prefered modern warfare 3. but this time i can play it on the wii u so i just need to wait 9 more days...
Hello be my friend!
User avatar
xSHINIx
Fairy
Fairy
 
Posts: 6
Joined: 27 May 2009 11:30
NN ID: xSHINIx
3DS: 1118-1266-0847
XBL: II SHINI II

Black Ops Wii U Issues

Postby RD3AV5 » 21 Nov 2012 02:41

So here I am playing on my new Wii U and I popped in Black Ops 2 (which looks awesome BTW) and when I was playing offline local multiplayer with Wii Remote/nunchuck combo it worked perfect. When I went online to play, the console said the sensor bar was not "present" and I was greeted with a giant red X and the Wii remote couldn't use IR to play online. After trying this numerous times, having the IR work offline, but not online seemed frustrating. Anyone having this issue? Also, when my buddies and I want to voice chat, it echoes HORRIBLY. And we all have headsets... Makes no sense. Any feedback would be great.
User avatar
RD3AV5
Shyguy
Shyguy
 
Posts: 100
Joined: 08 Feb 2012 22:36

Re: Black Ops Wii U Issues

Postby xSHINIx » 21 Nov 2012 07:58

RD3AV5 wrote:So here I am playing on my new Wii U and I popped in Black Ops 2 (which looks awesome BTW) and when I was playing offline local multiplayer with Wii Remote/nunchuck combo it worked perfect. When I went online to play, the console said the sensor bar was not "present" and I was greeted with a giant red X and the Wii remote couldn't use IR to play online. After trying this numerous times, having the IR work offline, but not online seemed frustrating. Anyone having this issue? Also, when my buddies and I want to voice chat, it echoes HORRIBLY. And we all have headsets... Makes no sense. Any feedback would be great.


Im worried about the voice chat.... :cry:
Hello be my friend!
User avatar
xSHINIx
Fairy
Fairy
 
Posts: 6
Joined: 27 May 2009 11:30
NN ID: xSHINIx
3DS: 1118-1266-0847
XBL: II SHINI II

Re: Black Ops 2

Postby monkeyCmonkeyDo » 30 Nov 2012 18:10

Does anyone have any information on the System Link option in Black Ops 2? Do the systems get connected by USB cables?
User avatar
monkeyCmonkeyDo
Goomba
Goomba
 
Posts: 12
Joined: 21 Nov 2012 14:59
Location: Simi Valley, CA
NN ID: monkeyCmonkeyDo
PSN: munkeyCmunkeyDo
XBL: monkeyCmonkeyDo

Re: Black Ops 2

Postby monkeyCmonkeyDo » 04 Dec 2012 14:06

Does anyone know why the home button does not work on Black ops 2? I have to shut down the system and start it back up again to get to the wii U menu again. Very strange.
User avatar
monkeyCmonkeyDo
Goomba
Goomba
 
Posts: 12
Joined: 21 Nov 2012 14:59
Location: Simi Valley, CA
NN ID: monkeyCmonkeyDo
PSN: munkeyCmunkeyDo
XBL: monkeyCmonkeyDo

Re: Black Ops 2

Postby metwars » 04 Dec 2012 15:04

monkeyCmonkeyDo wrote:Does anyone know why the home button does not work on Black ops 2? I have to shut down the system and start it back up again to get to the wii U menu again. Very strange.

The home button only works on the campaign mode, if you go to multiplayer or zombie mode it won't work because it is connected to the online service
metwars
Fairy
Fairy
 
Posts: 4
Joined: 11 Jan 2010 17:24

Re: Black Ops 2

Postby THEWORD777 » 04 Dec 2012 15:26

If oneone wants to team up add me to your friends list and if want to clan up.one question i have does anyone have the tritton kunai headset or is it overkill?or should i just buy the Na1?headset.
User avatar
THEWORD777
Flicky
Flicky
 
Posts: 69
Joined: 06 Oct 2012 14:02
NN ID: iHarryGaming

Re: Black Ops 2

Postby Mad D » 04 Dec 2012 22:23

Been having fun playing this game. I think I've played with another GN member, XSinCaraX a few times in random games.
currently trying to play or finish:
Spoiler:
Wii U | |
PS3 Sleeping Dogs | Uncharted 3 Drake's Deception | Dishonored
MAC The Walking Dead | Borderlands 2 | Psychonauts
User avatar
Mad D
Goomba
Goomba
 
Posts: 22
Joined: 08 Nov 2008 01:32
Location: California
NN ID: alldavidnameused
PSN: alldavidnameused

Re: Black Ops 2

Postby notdrock » 05 Dec 2012 03:06

Always played CoD etc on Xbox360. Until I gave it a go on the WiiU. It's effing fantastic, like an HD Goldeneye with brilliant wiimote controls. Ive taken 4 days off work to play :)
notdrock
Fairy
Fairy
 
Posts: 3
Joined: 19 Nov 2012 01:13

Re: Black Ops 2

Postby shyguy81 » 06 Dec 2012 14:02

Does anyone have a setup for wiimote/nunchuck they wouldnt mind sharing. tried yesterday with default controls and couldnt get get the hang of it(coming from ps3 to wiiu). also feel free to add me if you wanna team up. Cpt-Insano
User avatar
shyguy81
Fairy
Fairy
 
Posts: 6
Joined: 10 Oct 2012 09:28
NN ID: Cpt-Insano

Re: Black Ops 2

Postby hellfire888 » 06 Dec 2012 14:25

shyguy81 wrote:Does anyone have a setup for wiimote/nunchuck they wouldnt mind sharing. tried yesterday with default controls and couldnt get get the hang of it(coming from ps3 to wiiu). also feel free to add me if you wanna team up. Cpt-Insano


dont have bo2 yet, but i did play the hell outa some goldeneye, conduit 1/2, and bo1... try and set the box to as small as you can.. makes it feel more like a fps on pc using a mouse.. also, make it to where the sights move a little slower.. that way it will be more precise and you won't accidentally be all over the place when u need to be quick.. it makes you have to move the controller a little farther than usual, but it is way more accurate and steady... ill be getting bo2 sometime in january... hope this helps
User avatar
hellfire888
Boo
Boo
 
Posts: 609
Joined: 10 Jun 2008 02:34
Location: Hyrule Field
NN ID: Sgt_Hartman
PSN: Sgt_Hartman30
XBL: Sgt Hartman30

Re: Black Ops 2

Postby RD3AV5 » 06 Dec 2012 14:27

metwars wrote:
monkeyCmonkeyDo wrote:Does anyone know why the home button does not work on Black ops 2? I have to shut down the system and start it back up again to get to the wii U menu again. Very strange.

The home button only works on the campaign mode, if you go to multiplayer or zombie mode it won't work because it is connected to the online service


Kind of. This was always true with the Wii but not with Wii U anymore. If you play Trine 2 online with somebody, DURING THE ONLINE SESSION you are able to multitask out and post to Miiverse, see friends, etc. Hopefully with devs taking more "time" with Wii U versions this trend of using the HOME button while online will continue.
User avatar
RD3AV5
Shyguy
Shyguy
 
Posts: 100
Joined: 08 Feb 2012 22:36

Re: Black Ops 2

Postby THEWORD777 » 06 Dec 2012 14:54

shyguy81 wrote:Does anyone have a setup for wiimote/nunchuck they wouldnt mind sharing. tried yesterday with default controls and couldnt get get the hang of it(coming from ps3 to wiiu). also feel free to add me if you wanna team up. Cpt-Insano

Im sure wiimote and nunchuck only work in campaign not online.controller and upad for the radar is pretty neat.
User avatar
THEWORD777
Flicky
Flicky
 
Posts: 69
Joined: 06 Oct 2012 14:02
NN ID: iHarryGaming

Re: Black Ops 2

Postby ddddd » 06 Dec 2012 17:30

THEWORD777 wrote:
shyguy81 wrote:Does anyone have a setup for wiimote/nunchuck they wouldnt mind sharing. tried yesterday with default controls and couldnt get get the hang of it(coming from ps3 to wiiu). also feel free to add me if you wanna team up. Cpt-Insano

Im sure wiimote and nunchuck only work in campaign not online.controller and upad for the radar is pretty neat.

There is an upcoming update that will bring more controller options for wiiremote users, I dont think it has a date yet.
User avatar
ddddd
Pokemon Trainer
Pokemon Trainer
 
Posts: 1100
Joined: 03 Feb 2010 17:39
Location: Argentina
NN ID: Damian-87

Re: Black Ops 2

Postby metwars » 06 Dec 2012 18:18

RD3AV5 wrote:
metwars wrote:
monkeyCmonkeyDo wrote:Does anyone know why the home button does not work on Black ops 2? I have to shut down the system and start it back up again to get to the wii U menu again. Very strange.

The home button only works on the campaign mode, if you go to multiplayer or zombie mode it won't work because it is connected to the online service


Kind of. This was always true with the Wii but not with Wii U anymore. If you play Trine 2 online with somebody, DURING THE ONLINE SESSION you are able to multitask out and post to Miiverse, see friends, etc. Hopefully with devs taking more "time" with Wii U versions this trend of using the HOME button while online will continue.


Yea I know, but It seems that only Black ops 2 Doesn't use the home button during online play, because I can use it on others like AC3 online.
metwars
Fairy
Fairy
 
Posts: 4
Joined: 11 Jan 2010 17:24

Re: Black Ops 2

Postby THEWORD777 » 08 Dec 2012 08:50

Anyone up for a game later,theres me and some others online later need a few more to team up.add me if your intrested.
User avatar
THEWORD777
Flicky
Flicky
 
Posts: 69
Joined: 06 Oct 2012 14:02
NN ID: iHarryGaming

Re: Black Ops 2

Postby THEWORD777 » 01 Jan 2013 03:12

I was just browsing wiiublog, about the new map pack Revelation with 5 maps Hydro,Mirage,cant rembber the others(no Nuketown)with the SMG peacekeeper.theres no price on this and my question is will wii pay more without a cod online service and when will get nuketown,if at all.
User avatar
THEWORD777
Flicky
Flicky
 
Posts: 69
Joined: 06 Oct 2012 14:02
NN ID: iHarryGaming

PreviousNext

Return to WiiU / Wii

Who is online

Users browsing this forum: No registered users